ALLT OM G TECH

GRUNDADES 2011


Vårt ursprungliga företag, G Elektriska Ab, grundades av Arsim Lena. Mot bakgrund av de globala utmaningar som uppstått under coronatiden, såg vi en möjlighet att omvärdera, anpassa oss och återuppbygga. Med de lärdomar vi dragit och en förnyad vision, är vi nu stolta över att presentera vårt nya företag, redo att möta framtida utmaningar och erbjuda våra kunder den bästa servicen.

VARFÖR VÄLJA OSS


 1. Erfarenhet & Expertis: Med rötter från G Elektriska Ab har vi en gedigen erfarenhet inom elbranschen.

 2. Anpassningsförmåga: Vi har visat vår förmåga att anpassa oss och växa i utmanande tider, vilket garanterar att vi står redo att möta dina behov.

 3. Kundfokus: Vi prioriterar alltid våra kunder, och vår service är präglad av kvalitet, pålitlighet och snabbhet.

 4. Innovativa Lösningar: Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste teknologierna och metoderna för att erbjuda dig de bästa lösningarna.

 5. Lokal Närvaro: Som ett företag baserat i Göteborg, har vi en djup förståelse för lokala behov och utmaningar.

 6. Hållbarhet: Med tjänster som solcellsinstallation är vi engagerade i att bidra till en mer hållbar framtid.

Testning och Inspektioner


 • Nödbelysning

 • Strömdistribution

 • Kontors- och övrig utrustning

 • Felsökning

Utryckning i Nödsituationer


 • Nödbelysning

 • Strömdistribution

 • Kontors- och övrig utrustning

 • Felsökning

OM DET HAR SLOCKNAT SÅ TÄNDER VI DET IGEN!

MÖT VÅRT TEAM

Arsim Lena

Projektledare
Auktorisation A


Med en bakgrund som grundare av G Elektriska Ab, har Arsim Lena visat en bestående hängivenhet till elbranschen. Som projektledare på G Tech, kombinerar han teknisk kunskap med ledarskap, och ser till att varje projekt levereras med högsta kvalitet och effektivitet. Hans Auktorisation A vittnar om hans expertis och kvalifikationer inom branschen.

Arsim tror starkt på ständig förbättring och anpassning. Han har lyckats navigera genom utmanande tider, som den globala coronakrisen, och omvandlat dessa utmaningar till lärdomar och tillväxtmöjligheter för företaget. Hans passion, driv och engagemang är kärnan i G Techs framgång.

Amanda Lena

Administration


Amanda Lena är hjärtat bakom all administration på G Tech. Med en skarp blick för detaljer och en passion för att hålla saker organiserade, ser Amanda till att allt bakom kulisserna på företaget flyter smidigt.

Hennes arbete är avgörande för att säkerställa att alla projekt är välplanerade, resurserna är effektivt fördelade och att kunderna alltid vet att de kan räkna med G Tech för tydlig och snabb kommunikation.

Amanda är också en nyckelperson när det gäller att förstå och förmedla företagets värderingar och kultur. Hennes dedikation och engagemang i varje aspekt av sin roll bidrar till den positiva atmosfär och professionalism som kännetecknar G Tech.

NÅGRA ELEKTRISKA BEHOV? VI HJÄLPER DIG GÄRNA

Företagsnamn

Företagsnamn

Företagsnamn

Företagsnamn